Avicii är den nye Alladin

Han har redan cashat in på det som Rednex gjorde redan 1994. Nyttjat en av de smutsigaste musikgenrerna för att tjäna en sjuhelsikes massa kosing. Tagit countryn in på dansgolven. Ett smutsigt knep eftersom banjo och fulla människor liksom förutsätter varandra. De fungerar inte på det sätt de är tänkta utan att de interagerar med varandra.
 
Men nu går Avicii än längre för att få kulorna att rulla in på kontot. Han arrangerar, tillsammans med några andra rätt spaciga housenamn utan respekt för sitt eget verk, en samling av remixade (vänta, det bästa kommer nu) ... Disneylåtar.
 
Det värsta är inte att Sebastian Ingrosso kan komma att göda pluskan genom en nyproduktion av en Peter Jöback-låt, utan att det kommer att fungera. Summerburst-folket kommer att fistpumpa rotatorcuffen av sig, fjortisboysen kommer att ha sladden nonchalant hängandes över örat med Pharell Williams skrålandes "Can you feel the love tonight?" och det kommer att kastas så mycket trosor upp på scen till Amy van Buuren när han bombar på "Mössens arbetssång" från USB-stickan att framtida generationer i 400 år kommer ha sin underklädeslåda tryggad.

Som Karin Boye hade skrivit: "Från oss går pengarna ut, i er glider kaviaren ned".
 
Läs mer
>
Gaffa: "Housejättar tolkar Disney"
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0