Supertabben - och superkväll

 
Sjuka bokingar – gånger tre. Några av Sveriges mest hyllade artister. Vinöns värdshus går på knock. Igen.
 
Dag Vag, Janne Schaffer. Och liksom bara där blir artisbokningarna chockerande. Men de tar knappast slut. Istället: Magnus Carlsson och Augustifamiljen. Men det är alltså tidigare års bokningar.

Senaste veckorna har ön i Hjälmaren lyckats locka både Soundtrack of our lives profilstarke sångare Ebbot Lundberg och Weeping willows. Och nu i kväll stiger kritikerrosade Lisa Miskovsky upp på värdshusets antites till arenascen.
 
För två veckor sedan, i ett något sömndrucket rus, tackade jag nej till att recensera Weeping willows. Inte för att jag på något sätt tycker att det är ett unket popband, utan istället för att jag till en början hörde frågan som: "Lyssnar du mycket på Deep and thrillholds?" (vad det nu än betyder). Ett klart nej; "De brukar jag inte lyssna på, sådär jättemycket."
Sagt och gjort innan magen vändes upp och ned, klockan klämtade och det ljus som gick upp för mig resulterade i en stunds mörker. Jag hade tackat nej till att recensera, inte ett konstigt gubbrockband, utan ett par softa typer med Magnus Carlsson i spetsen som starkt bidragit till att utöka den svenska musikskatten.
 
Tabberi, tabbara. Tidigare i veckan hade jag i alla fall vett att ge ett raskt ja om jag brukade lyssna på Lisa Miskovsky. Så i kväll revolterar jag mot innerstans Öbo och blir öbo. Åtminstone för ett par timmar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0