Comeback: Another life, brotha'

Immanuel Kant var en soft snubbe. Han rabblade för rätt länge sedan om att du ska göra endast sådant att du skulle vilja upphöja handlingen till allmän lag.
Vill jag att alla ska blogga?
Näe.
Jag tänker göra det ändå.
Och redan där har jag använt katederlinjalen för att snärta en av historiens störste läroästare på fingrarna. En rebellisk gest antyder mer än jag kan lova. Men hey, något sådant har jag väl bjudit på när jag väl höll igång.
 
Det var ett bra tag sedan det blev en abrupt och relativt oanonserad paus. Men det har inte berott på månadslånga vistelser hos utomjordingar, och inte heller har det berott på fetischliknande besatthet för att undvika datorn. Näe. Mycket tråkigare än så.
Räknade ut att jag snittat 16 timmar jobb eller skola per dag sedan början på februari. Då blir det inte mycket tid över till något över huvud taget. Mitt popkulturella hjärta stannade men har nu tack vare solens defilibratoriska förmåga sakta börjat pumpa igen.
 
Men nu, nu har jag hittat tiden. Och jag har hittat motivationen. Eller kanske har jag inte hittat motivationen. Kanske är det bara så att den outtalade, men ack så påträngande, narcismen gör sig påmind och genom sin nästan maniska närvaro tvingar mig att breda ut virituella påfågelfjädrar återigen. Det är troligtvis den sistnämnda anledningen. Så hey, jag gör väl ett nytt försök?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0