Webbredaktör Fiedler

 
Jag må suga på en del moment inom nationalekonomi. Men kanske kan jag bli en bra journalist.
Nu har jag blivit webbredaktör på Lösnummer.se
 
Det går snabbt ibland. Redan första veckan hade jag anmält mig till att bli skribent för studenttidningen Lösnummer. Vips, fem veckor senare fick jag den stora äran att fylla i den webbredaktörplats som från och med i måndags var tom. Kolla in hemsidan här: Lösnummer.se.
 
Riktigt roligt att få vara del av en redaktion som vill utvecklas och lära sig journalistik. Dessutom med olika bakgrunder, såväl geografiskt som akademiskt. Det hela skapar en riktigt bra mix av olika idéer, synvinklar, kompetens men framför allt en unik dynamik.
 
Där organisationer och företag emellanåt, oundvikligen, besitter enkom specialiserad kompetens tror jag att en del viktiga perspektiv som skulle kunna förbättra, effiktivisera och utveckla arbetet försvinner. Tack vare Lösnummers format med idéelt arbete kan redaktionen etablera proffisionella journalistiskt arbete, men samtidigt utveckla en lite annorlunda form av journalistik. En egen skola så att säga.
 
Vi får se vartåt det barkar hän. Men redan nu har jag idéer, mindre likväl som kanske lite större sådana, som jag hoppas kunna driva igenom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0