Bitch, snitch, homoerotiskt

"A fuck nigga, that's that shit I don't like, nah"

Första raden ur Chief Keef's Dont't like. Jättegangster. Superhårda killar som sjunger om hur de inte gillar att se skjutna horor.
 
Jag vill ju absolut inte ha detta, säkerligen, skjutglada knarkargäng efter mig. Men jag måste ändå påpeka att videon till Don't like är homoerotisk. Minst sagt. Halvnakna killar som kramar om varandra. Är det nu det absolut coolaste man kan göra. Nah.
 
 
Superironiskt förresten att Justin Bieber är bakgrund på Vevos sida. Bidrar ju inte direkt till Chief Keef's hotfulla image. 
 

Undergången, vart tog du vägen?

 
Hade laddat upp.
Bunkern inredd, gasmasken inköpt. Vita bönor på konserv, hobojackan över axlarna. Och såklart, massor med bensin, läkemedel och amunition.
 
Men så blir skiten inte av. Antiklimax, när jag redan efter ett par timmar stegade upp ur apokalypskapseln.
 
Då upptäcker jag det. Domedagsprofeten själv, Ronald Weinland, som spådde jordens undergång först till 2011, och sedan till 2012 har nu reviderat sin uppgifter. Den 19:e maj 2013, då jävlar smäller det.
 
Här är några sköna låtar att ladda upp med inför jordens slut. Fan vad jag peppar.
 

Halkade i duschen

Egyptens före detta president, Hosni Mubarak, har lagts in på sjukhus för skallskador, enligt nyhetsbyråerna. Samma uppgifter säger att han halkade i duschen i det egyptiska fängelse där han hålls i förvar. Aftonbladet visar vad de tror om det och låter citationsteckena tala för sig själva.
 
Läs hela artikeln här.
 
Ungefär samma ursäkt som Knutby-mördaren Helge Fossmo använde för att troligtvis dölja mordet på sin första fru (även om ingen förundersökning visat att han mördade henne). Hon hade dessutom en dödlig dos smärtstillande medicin i kroppen visade obduktionen. En dubbelförsäkran om död, typ.
 
För att inte tala om hur exil-nazisten Dr. Död, aka Josef Mengele, gick sitt öde till mötes. Den bestialiske tyske nassedoktorn dog av drunkning under en simtur. Han fick då plötsligt en härtattack och lyckades svälja mer vatten än luft. CIA, någon?

"Tårarna bara sprutade"

Jag brukar aldrig gråta. Men.
I måndags, innan jag avslutade en hiskeligt utsvävande uppgift om genus i skräckfilm, satt jag framför skärmen och bölade. Ensam. Ensam. En Forever alone-meme hade passat perfekt.
 
Själva kärnan till denna emitionella tsunami var bilder från en klubb för inbördes beundran. Oscarsgalan. Men när Heath Ledgers far stegar upp för att ta emot sin avlidne sons postymt givna Oscar för Bästa manliga biroll, på grötig australiensiska förklarar att Heath hade pratat mycket om den här dagen. Då brister det.
 

Eric is baaack

 
Jaha. Nog fan sitter man här igen.
 
Att det blev ett uppehåll behöver jag nog inte säga.
Nu är den här bloggen i alla fall tillbaka. Även om den inte heter Johnny.
Om du inte fortsätter följa den, eller åtminstone tipsar någon av dina sköna vänner så tänker jag huff and puff. Fast inte så mycket mer. Orkar inte grejen med att jaga dig genom ett stort hus, bli galen, skriva ord baklänges eller frenetiskt slicka mig runt munnen. Jag lämnar det till treåringar istället.
 
Eftersom jag är mitt uppe i kursen Skräckfilm och våldsskildringar så kan ni ju räkna med en hel del skräck. Tematiken kommer om inte bli uppenbar så åtminstone fungera som någon slags subtil kompass. Men vi får se. Till dess att jag kommer på något vettigt att skriva, världens konstigaste filmscen:
 

RSS 2.0