Facing The Trotters

Manchester United har inlett med tre raka vinster. Segertåget drar vidare mot Rebook Stadium där Bolton huserar.

Det var länge sedan Bolton rönte några större framgångar. Faktiskt var det senast 1929 man tog en titel. FA-cupbucklan erövrades efter seger mot Portsmouth i finalen.
Laget har sedan dess haft upp och ned i resultaten. Man gör nu sin elfte säsong i rad i Premier League. Fram tills nu har man aldrig hotat toppen. Inte heller den här säsongen förväntas man ha något med toppstriden att göra.

Tveksama resultat
Men när Man U ställer upp sig mot Bolton i dag är det inte med särkilt starka resultat i ryggen. "Bara" 2-2 när lagen mötte senast på Rebook, och en uddamålsseger efter det på Old Trafford. Noterbart vid segern hemma i Manchester signerades Dimitar Berbatov som gjorde matchens enda mål. En spelare som hamnat underst i sir Alex Furgesons frysbox.

Angenämt mittfältsproblem
Bolton är med andra ord oberäknliga. Och precis som Bolton är ingenting säkert när det kommer till Uniteds startelva. Speciellt inte nu när skadeläget ser tämligen ljust ut. Bland annat är både Rio Ferdinand och Darren Fletcher tillbaka. Ferdinand går troligtvis rätt in i startuppställningen. Fletcher som nätade och spelade fram för Skottland i EM-kvalet mot Tjeckien är dock något osäkrare till start.
Tacksamma alternativ ändå. Anderson, Fletcher, Carrick, Cleverly, Giggs håller alla hög klass. Yttermittfältet kan man tänka sig Nani och Young. Rooney känns given på topp. Vid 4-4-2 brevid Hernandez. Spelar Furgeson ett välbekant 4-3-2-1 öppnar det för att lufta många spelare på mitten.

Inga överraskningar idag?
Trots Boltons överraskningstendens är det svårt att se hur man ens ska kunna vara i närheten av att hota ett pustande, frustande United. Ett United som inlett säsongen med att redan plocka en titel och krossat Arsenal med 8-2.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0