We'll take the glory home

Tecken på att hösten är här.
  • Pungen fryser när man springer i löpartights
  • Ljuset hjälper tidsuppfattningen en bit på traven
  • Premier League drar igång
Det sistnämnda smygstartade igår. Idag är den egentliga starten. Man U inleder borta mot West Bromwich. Scholes kan vara ett större avbräck än vad man egentligen kan tro om en 36-årig ginger som dessutom är nästan en decimeter kortare än mig. Men om Fletcher får vara skadefri mest hela säsongen kan han säkerligen fylla upp den luckan. Tillsammans med en väl fungerande Carrick eller spretig Anderson är det ändå ett fruktat mittlås United har.

Tillskottet av Ashley Young är en frisk fläkt i Unitedseglet. Det ger United ligans bästa ytteralternativ; Nani, Valencia och Young. Och då har ändå en Ryan Giggs i storform tackat för sig.

Och såklart. Två meter van Der Saar är även han svårersatt. Nya målvakten De Gea är spektakulär, me inte samma lugna typ som van Der Saar. På gott mestadels säkert, men kanske även på ont.

Ett kanske mindre kostsamt tapp är Gabriel Obertan som försvann till Newcastle. Möjligtvis inte bättre än Young, men alldeles för bra för bänken i United utan att hålla nivå för startelva. En personlig favorit vars skicklighet hittills varit underskattad. Kanske får han ett smärre genombrott i The Magpies, skulle inte förvåna mig. Syntes tydligt redan i gårdagens match mot Liverpool att Obertan är en spelare alla ytterbackar bör hålla under ständig uppsikt.

Spelschemat uppsatt på gardebrobens vägg. Nu, bara timmar kvar till mathcstart.
Spelschema United

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0