Future!

Har från och med nästa vecka sex lektioner i veckan. Snittar på att börja skolan 13, sluta 15. Inte relativt olikt senaste månadernas schema. Det är ett annat universum i jämförelse.

In speaking of school, hade idag möte med min SYV Malin Rosén. Ett möte som inte bara renderade i undran över om det finns någon position på Thoren som man inte optimerat, att jag faktiskt tagit ett kliv närmare en eftergymnasial utbildning.

Min planering är att nästkommande år, eller efter studenten arbeta deltid (om jag får ett sådant jobb, men det kanske också kan vara på vippen att närma sig ...) och studdera på halvfart/distans.
Exempel på sådana utbildningar har jag hittat idag. Så till hösten blir det antingen dubbla 7,5 poängskurser i Medie- och kommunikationsvetenskap via Mittuniversitet i Sundsvall, alternativt Journalistik via Karlstads Universitet. Kanske båda?

Att året efter jobb och halvfartsstudier gå på Universitet känns som en självklarhet. Och varför inte då slå på stort och sikta mot Uppsalas universitet och deras Politics Kandidatexamen 180p. Att genom den få större chanser till att jobba som säkerhetspolitisk analytiker, finansanalytiker, pr-konsult eller rent av drömyrket journalist gör ju inte programmet mindre spännande. 18,9 i intagningspoäng. Men det klarar man ju!
Uppsala Universitet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0