Avslut

Yes, ska äntligen få sova mer än 6 timmar inatt. Det var länge sedan. Det var så lång tid sedan jag inte hade något överhängande för stunden att jag planerade att gå att lägga mig redan för en timme sedan. Men som så många gånger förut när något mycket övergår till någonting litet är det svårt att förstå. Det stora tog plats och gjorde sig mer än ofta påmint. Det lilla tar inte upp någonting, lämnar hål och utrymme.

Det är nu i kölvattnet av press som förvirringen infinner sig. Förvirringen att helt plötsligt själv styra över sin tid och mer eller mindre ha val att göra.

Mitt val ikväll blev inte två timmars extra sömn. Bara en. Och lite te.

Egentligen ganska mesigt att dricka te. Kanske inte om man är tekännare med allt vad det innebär. Vita teer, röda teer, från en knepig växt i Peru eller från den Afrikanska järneksbusken Rooibois. Då är det möjligtvis lite speciellt, glamoröst och pretantiöst. Inte om man som jag slentiranväljer en påse ur skafferiet. Råkar det dessutom stå Ört och sorten heter Kvällsro, då lär man överväga om det här med socialt skapat kön någonsin infunnit sig. Att jag ligger i sängen, som nittonåring, kille, med ett te med namn Kvällsro och dessutom bloggar bör ju bara vara konkreta bevis på det konstlade genusets ickeexistens. Eller?

Fyfan vad överavancerat språkbruk, för en blogg, egentligen. Och om te, dessutom.
Te Te
(Klicka på bildera för att se dem i större format)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0