Es war kalt

Har frostskador på händerna tror jag. Cykla och irra över hela stan i nåra timmar är ju värt om det har ett trevligt ändamål, liksom. Fullt ös medvetslös. Fast näe. Men kul skare bli. Gött nytt år - lite i förskott.


Stuntman Mike

Värmer upp på morgonen med lite mjukporr á la Tarantino. Har haft den här låten rullat i iPhonelurarna sen Death Proof rullat i datorns DVD.

För den som undrar heter låten "Down in Mexico" och framförs av bandet The Coasters. Länk till Spotify hittar ni här.


Dreggel

"Det kommer i sängen", som farfar sa. Eller så kommer det i brevlådan direkt hem till dörren. Ingen tvekan av vad min natt består av.Av någon dum anledning har uppladdaren på Youtube valt att inaktivera inbäddning till bloggar. As. Men kolla på tidernas bästa oneliner här.

Package for me

Idag, förhoppningsvis, kommer mina filmer från CDON.COM. Yeeey.

UPDATE när det komemr till benhinnan: Sticker bara i vaden nu och jag kan ställa mig upp på båda benen utan stöd. Nästan glad över att jag lärt mig gå igen.


Done

Mycket damp, få blinkningar och en datamus mindre är jag klar med designen. Mycket mer avskalat, stilrent och lekfullt I guess.

Tänkte ta kort på den där jävla musen som jag på något vis lyckades klämma sönder i handen. Men till råga på allt lyckades jag slarva bort den också. Epical miss där.

Näe, nu har jag suttit med den här jävla skitbloggen i två timmar. Nu ger jag upp. Säng - hej.

Gör om det

Är fruktansvärt trött på den här destruktiveteten, den gamla bilden på mig i det vänstra hörnet och den mörka oranga färgen. Inatt görs sidan om.

KillenMedCashen

Har 669:- kvar på kontot. Har beställt film för 713:-. Tur att jag känner Dragan och är grym på Black Jack-maskinerna på Tybble Pizzeria.

Come on!

Fy fan. Tror halsen är lite bättre, men knappast resten. Helt mörbultad i allt vad som kallas kropp, huvudet tungt och orken borta.

Helt fel läge o må sämst. Förhoppningsvis bättre imorn. Brukar vara så.

Lirar väl lite Fiifa '11 nu, bara för att brorsan är borta. Jävla tråkig kväll. Förhoppningsvis bättre imorn. Rock Bar och häng. Brukar bli bättre då.

Auf die Morgen

Låter inte som Gary Busey idag ivarje fall. Tråkigt, det är ju ändå lite småsexigt. Kanske inte Gary Busey, men rösten Mjauuu.

Kaffe, promenad och gym. Kör på det.


Auf die Morgen

Låter inte som Gary Busey idag ivarje fall. Tråkigt, det är ju ändå lite småsexigt. Kanske inte Gary Busey, men rösten Mjauuu.

Kaffe, promenad och gym. Kör på det.


Typical night

Nu, precis nu, känns det som om det vore för 6 år sedan ...
... sommarlovet i sexan/sjuan, dygnsrytmen fucked, msn- och lunartiden som intensivast. Hamsterpja var väl med på ett hörn.

Runt kvart i två varje natt började den "dagliga" rutinen. "Lulle" och jag satt inne på msn, men lämnade den då stationära PC:n för att börja lolla TV. "The tonight show with Jay Leno" först, tätt följt av CSI. Och då originalet och den enda äkta versionen. Båda på femman. Kanalbyte till, kan det varit när ZTV fortfarande fanns(?) och ett dubbelavsnitt av fängelseserien Oz. Kultförklarad i USA för sin uppriktiga brutalitet och råhet. Kult för mig eftersom det var det bästa som gick på tv kvart i fyra på morgonen.

Så ska avsluta da'n med lite Oz. Mums.


Nörd

Ska köpa film.
  • Alienboxen
  • Resident Evil x3
  • Blade I&II
  • Inglourious Basterds
Fan. Vill ju inte vara nörd.


HejHejBloggen!

Har bestämt mig för att bli lite bättre på att blogga. Ett inlägg per dag isn't enough.

Vaknade runt sju imorse av att min hals hade svullnat så pass mycket att jag knappt kunde andas. Lite obehagligt, men spännande på en och samma gång. Kanske mest obehagligt.

Benhinneinflamationen/knät/ankeln börjar ge sig nu. Ingen stickande smärta någonstans just nu på morgonen. Gött. Ska mörda min kropp på det första passet i vår. Nya skor, starkare framsida lår, starkare psyke. Milen under 40, 2 mil innan sommaren. 2-milan lätt, milen under 40 - då är jag sverigeelit.


Gift

Har fått sjukligt mycket bra böcker till jul i år. Jag som knappt läst någonting de senaste månaderna kanske bör sätta lite fart med det där.

Fick väl en del annat trevlans också, Hypnôse - het och dyr parfym, mumma, löpgrejor (ironiskt med tanke på vädret och skada), pengar och den hetaste acessoaren någonnsin till en innebandysticka - rosa linda. Nice.

24 December - Julafton

- Wo ist mein paket?
- Was für ein paket?
- Mein Paket!
- Kein Paket!

Singerat
Tyskarna från Lund


Bra julklapp

Har haft ont precis under knät i ungefär två veckor. Det blev bättre ett tag, som det brukar bli. Envisades med att springa på löpband vilket resulterade i att jag inte kunde gå timmarna senare. Och nu, fem dagar senare, gör det fortfarande ont. Inte så roligt, hur man än vrider och vänder på det.

Sjukt ovärt att precis när man börjar komma in i en riktig najs form med personbästa var och varannan träningsdag, att då bli skadad.

Trodde först inte att det var så allvarlig. Blev fundersam när det blev värre. Det visade sig vara benhinneinflamation. Men, såklart ett men, inte den där vanliga i utsidan på skenbenet. Istället har det satt sig på insidan, under knät, i en sena som kroppen inte r van vid att belasta tungt. Vid minsta lilla överbelastning blir den inflamerad.

Min lillebror hade samma skada för några år sedan. Då var han borta i tre månader.

Jävla mardröm...

23 December

Pendelum är ett ganska konstigt band. De blandar tidig TV-spelsmusik, med Pokémontemat med 90-tals trumkomp, hårdrock och lite synth. Men jag tror jag gillar det. Eller jag blir taggad av det. Inte för jag vill, men det blir så.

Känns som att det i den här kalendern endast figurerar låtar som jag inte förstår att jag gillar. Aja, Pendelum var det.


KirradKlar

Då var det jul. Igen. Skönt och jobbigt på samma gång.

Det är väl alltid trevligt och mysigt där på julaftonskvällen, matsvullen och kalle-dumihuvet. Det kan man ju inte komma ifrån.

Men längtar redan till annandagen då man tröttnat på julskinka, prassel och starkglögg.

Förlåt, men så är't.

22 December

Hade jag fått välja sångröst hade den blivit ungefär så här.


Helkväll

Det där videoklippet här nedanför är ju me Lazee. Killen som också uppträdde på vår julavslutning. Inte min smak direkt (visste inte ens vem det var) till skillnad från i princip alla. Jag och ett par andra likassinnade kllar i trean stod längst bak på nattklubben Ritz och såg säkert ut som fån när killen gjorde entre. Men det spelar ingen roll. Han var inge bra.

Drog till Satin senare på kvällen. Var knappast ensam om det när det kommer till BP-klasserna på Thoren.
- Lugnt skulle det bli, men så blev inte resultatet. Lite mycket Minttu gav en jävligt värd avslutningskväll och dålig sömn. Men fint för det.

21 December

Förklaring ovanför...


20 December

Martin Frick, kompis of mine, såg världens mest episka film, alla kategorier, Pulp Fiction igår.
Han gillade den INTE.
Trots det snackade vi bågra sköna scener ändå. Tror nog att det blir hans loverfilm om han bara får smälta den lite.


Den här början skvallrar ju om hur unket vass den här filmen är. Ezekiel 25:17.

19 December

Skräckfilm is the gräj ibland. När den är bra. The fourth kind var lite sådär awesome. Creepy film, kunglig musik.


18 December

Sånt här händer inte mig, men vad vore jag utan det? Blöder ihjäl ivarje fall...


Day off

Ledig. Sov tio timmar inatt. Lika välbehövligt som ovanligt.

Kom precis hem från Söljen efter att ha varit där med några andra och kollat film. Lika tråkigt att veta som det var roligt att vara där. Ungefär.

Har man tur kanske man får sova lika mycket inatt. Vore inte helt fel det inte...

Day off

Ledig. Sov tio timmar inatt. Lika välbehövligt som ovanligt.

Kom precis hem från Söljen efter att ha varit där med några andra och kollat film. Lika tråkigt att veta som det var roligt att vara där. Ungefär.

Har man tur kanske man får sova lika mycket inatt. Vore inte helt fel det inte...

Behöver mössa. NU!

En otroligt tråkig dag i skolan egentligen. Martin och jag satt o var effektiva på Religionen. Inte med just det ämnet men med projektarbetet. Förhoppningsvis kommer vi någon vart någon gång.

Organisation och ledarskap va egentligen ganska så trälig den med till en början. Men går man i Sveriges skönaste klass så gör man. Killarna har en förmåga att balla ur, vilket hände idag. Propert besök till trots. Vad exakt som hände vore skadligt för de inblandade. Att jag släpper något så litet som att herr Linus spelade denna låt för lärarinnan och glatt stoltserade med favoritskapet i musiken avslöjar en del om hur icke rumsrent resten var.

Olle Andersson kanske avslöjar en del han med i och med det här fotot. Ni vet, ni som var med.
Olle Fryser

16 December

Fredrik Strage är en vidunderligt bra recensent, krönikör och nörd. Har honom att tacka för den här minst lika bra låten, från det minst lika bra bandet Schwefelgelb.


A Beautiful Mind

Börjar, ursäkta, men bli riktigt skoltrött. Behöver lite enkelt lov; sova länge, träna hårt och chilla järnet.

Fast trots att skolarbetet inte kunde varit mindre motiverat några dagar innan terminsslut så leverar skolan ändå. Tog fjortisfoto i lokalernas hiss med läraren i Affärskommunikation Engelska (ja, jag är lite elit som läser något som låter så avancerat).
Såg dessutom min Gegorafi/Historielärare Tomas iförd långkalsonger, skjorta, kavaj och slips - ännu en sak att bocka av på att-göra-innan-jag-dör-listan. Check, liksom.

15 December

Nej fyfan. Jullov om en, två, tre, fyra dagar. Fyfan vad skönt. Fixar sig nyår helt och hållet sitter är en helnöjd kille.
"Kör, bara kör" som är BP08B:s cathrepese...


14 December

Totalt krossat ben. Eller, näe. Men tror jag har någon slags överansträgning i vaden. Faen. PB på 1 mil, 1,3 mil och innebandy trots det. Sugerplum Fairy gjorde anthemlåten till innebandy VM 2006. Så här låter She.


13 December

Ett grymt Bicep/Mage-pass. Saigon och bio med far. Gött. South Park (as usual) med Frick på Redovisning/Finansiering vad ganska fint de me. Pokerface?


12 December

Ja, det är lite pinsamt. Men den där jävla visslingen figurerade i mitt huve' hela söndagen. Hatar när det händer? Gymmusik går för långt ibland...


Heeey

Mår lite bra nu. Förkyld och kan inte prata. Men ändå liksom. Ville bara säga det.

Tal

Tre timmar tog det, men nu är jag klar! Talet på fem minuter är klart.
Jättebra att det tar 36 gånger så lång tid att skriva något man ska prata om i fem minuter. Verkligen jättebra.
Tur att jag är rebell och skrev om tystnaden. Hihi.

Inflamerad ...

... i handleden.
... i skenbenet.
... i huvet. Känns det som.

11 December

Såg Departed idag. Kul film. Episkt slut. Lite Reservoir Dogs över det hela, men ändå. Låten är från The Departed, helt enkelt.


Jävla citrus

Apelsin. Det kunde ju varit värre. Det kunde varit en ananas. Men så är det inte, det är en apelsin som inleder liksom allt.

En cirkulär jävla frukt som av någon anledning blir "poppis" till jul.

Redan här har jag väl brutit två tabun; orka skriva om en exotisk nyttighet och använda ordet poppis. Fyfan.

Sitter tydligen och sörplar billigt ICA-vatten nu, som enligt etiketten ska smaka apelsin. Apelsin och som en härlig liten twist på det hela fick nån sköning för sig att lägga till lite aromämnen av den lite mer köttiga, coola och mer flashiga blodappelsinen. Smakar knappast blodapelsin. Knappast apelsin heller. Men jag gör faller väl in i ledet och skiter i det. Tror att det är gott ändå.

Choklad och apelsin. Det är gott.
Apelsin och ris a la malta är inte så gott. Men alla ska ha det ändå.

Jaha, nämen. Apelsin.

Hörde nånstans att nattduksbord skulle vara det svåraste att prata om. Så fan heller. Försök basera ett blogginlägg på apelsiner. Funkar inte.

Trots det lyckades jag skriva 1040 teckeom om apelsiner. Hedersvärt.

10 December

Bland världens bästa videor. Liksom punkt där.


Cold... I'm cold

Det där är så jävla sant det där. Kan knappast andas genom näsborrarna och ögonen rinner. Är hyfsat pigg ändå. Men, läget kunde varit bättre.

 

Tyckte lite synd om mig själv och köpte film bara för det. Fick dessutom hem lite från CDON.com som jag beställde tidigare i veckan. Check. Nu ska filmhyllans hål spräckas.

Film


9 December

Vart kär vid första lyssningen. På med lite bas så.


Radio är värt

Gjorde nogåt lite oväntat från mina mogna morgonsejoru igår, onsdag. Streamade "Morgonpasset i P3" i iPhonen istället för som vanligt smålulla till "Morgon med P1".

Reflektionen antyder att det finns en viss gnutta hopp om att jag fortfarande är i tonåren, trots allt.

Och det är slut på mjölk i kylskåpet.

Hur som helst. Spola fram till avsnittet när Anders Jansson från "Hipp Hipp" är gäst och gör det här.

Anders Jansson


8 December

Hade den här i lurarna när jag cykla till skolan idag. Den duger bra.


Det fungerar tydligen

Börjar bli mer och mer övertygad om att det är med lågkolhydrat alternativt endast oraffinerade källor är vägen till träningsframgång. Öggna bara detta debattinlägg från Jonas Colting.

Han lär liksom veta. Är man regerande Ultraman-mästare så kan man nog en del om det där. Ultraman är då en tävling av den mer pikanta formen. Den pågår under tre dagar, såklart på Hawai.

Första etappen är en mil simning följt av 14,5 mil cykling - i terräng. Med en total stigning på 1 800 meter. Slut i benen bara av att tänka på det? Det var dag ett.
Dag två: 27 mil på cykel. Den här gången med en total stigning på ca 1200 meter.
Dag tre är ett dubbelt maraton(!), ett dubbelt marathon!

Killen är insane.

Känns lite fel nu att jag köpt en gainer i reserv till mitt andra kosttilskott som är helt baserat på snabba kolhydrater. Nåja, bara en vecka typ.

Edit: Jonas kom tvåa ett år. Han var sjuk.

7 December

Har haft den här på huvudet hela dan. Yääää.


SeVe

Victoria Åkerlind från produktionsbolaget Eyeworks, hon som raggade upp mig till att arbeta på O' Helga natt erbjöd sig att hjälpa mig vidare i min "karriär". Fixat med CV och med dylikt mest hela dagen. De börjar bli ganska många de där utdragen från arbetslivet. Känns som jag aldrig haft ett riktigt jobb, men har redan hunnit med tre. Nice.

Tränat har man ju gjort med. Pressade milen under 45 och 1,3 under 58. Lite nacke och ben på gymmet under kvällen. Men jorå, biff ska man ju bli.

Eyeworks

6 December

Skolan började idag. Kanske inte jättesugen på att veckornas schema redan är utstakat innan de ens börjat. Kanske är det ändå lite skönt. Bara för det, två låtar.


Skola - En tråkig rubrik

Efter fem veckor är den nu så igång igen.

Historia B för första gången idag. Martin Hylén OCH Thomas Andersson som lärare. I ett och samma ämne. Det kan bara inte bli fel.

Kunde varit mer taggad på att vara produktiv. Vintermörker, kalla mornar, inte min grej. Är sjusärdeles dålig just nu på att leverera. Ska nog göra det nu bara för det. leverera och lyssna på Kent. Mums.

Eric Fiedler

5 December

Eftersom jag klarade av dagen utan att ha veta vad jag egentligen gett mig inpå.


Rollare

Jag skulle ju vara kamerassisten idag. Det blev inte riktigt så. Jag blev rollare. Det vill säga att jag skötte en kamera. Eller i alla fall delvis.

Vad hände där liksom?

Vågat att ringa in mig mindre än tolv timmar innan jag ska vara på plats, och sedan lita så mycket på mig att jag får ta ansvar. Och det utan någon som helst erfarenhet i det här gamet.

Well, well. Resultatet kan ni se när "O, helga natt" sänds i TV4 på Julafton. Kabelkranen - That's me.
Eric Fiedler

4 December

Mest för att den här videon är bland de mest ambitiösa någonsin - helt i stop-motion.


Vad hände nu?

Jo jag fick jobb. Bara sådär.

Missade samtal på telefonen. Brukar aldrig ringa upp när jag inte vet vem den ringande personen är. Men denna gång, just ja - ringde jag upp.

Sju minuter senare har jag tackat ja till att jobba för ett medieproduktionsbolag. Kamerassistent på "O' helga natt".

Samling 08:00 imorn bitti. Spontant. Spontant som fan.

Fail

Det skulle vara utgång med grabbsen igår. 15 taggade killar samlade hos en nybliven 18-åring. Det var ju skoj, men inte eftermälet.  Då var det istället 15 besvikna killar.

Anledningen?
Vi kom inte in på något (!) av Örebros tre(!), TRE! uteställen. Sämst.

Eric Fiedler

Råvilja

Börjar blir riktigt tung där på löpbandet - bokstavligen.
Sedan jag påbörjade min ätarperiod, vilket innefattat sjukliga mängder mat, har jag gått upp fem kilo. Fem kilo på fem veckor. Det är bra jobbat.

Det syns. Ser ganska lönnfet ut nu. Men de finns inget bättre sätt än att gå upp i muskler än att träna och äta, så är det tråkigt nog. Men det ska ju ändå bort sen så va spelar det för roll att va lite heavy och go' under några mörka vintermånader? 70kg Eric kan man i och för sig kanske få för mycket av om man inte redan fått det.

Slog mitt personbästa på 1,3 mil igår, trots det. 57:16 - 43 sekunder(!) under det "gamla" från i tisdags.
Dessutom milen under 45 - 44:20min.

Den här blir man ganska go av sista minutrarna.//Fiedler

2 December

1 December


Borde göra en julkalender.

Så jag börjar nu. En låt är ju alltid trevlig att ha varje dag? December 1 kommer.

Eric Fiedler

Yes

"Har bestämt sig: vill ha Jan Banan"

//Fiedler


Reach

1,3 mil på under 58 min. Det var målet i lördags. Spräckte det igår. 57:59. Ingen idé att ta ut sig i onödan eller?


Lite 90-talsnostalgia...

Eric Fiedler


RSS 2.0