Glory

Pulsen något högre än vanligt.
Sinnesnärvaron av det befintliga nuet obefintlig.
13:45, Matchsstart Manchester United - Arsenal.
Go for Glory

Känslorna svallar i detta nu. Med en skräckblandad förtjusning ser jag fram emot the game. Vetskapen om att Man U kan ta sin tredje raka Premier League-titel känns aningen lite för bra för att vara sann, det känns så otroligt att jag har svårt att tro att det ska gå...
... men bara för att det är svårt betyder inte att det är omöjligt och jag tror, känner och vet att det vore med dessa förutsättningar nästan otroligare ifall det inte skedde.

Motsägelsefullt för dig kan detta ses som då mina djupa tankar om livet, lycka och politik tycks vara som bortblåsta och en helt ny person träder fram. En person som trotsar alla normer mot att vara en eftertänksam och väldigt djup person i och med det faktum att han låter statuera exempel på sig själv i att evolutionen kanske inte nått så långt ändå. Gapandet över en feldömd offside får ses som ett överhängande bevis för att människan inte är så svårskild från djuren trots allt, ett djur som ju mer matchstart nalkas träder fram i den mest djuriska av former, Homo Fotbollfans.

Min tes om att lycka inte kommer från någon annan än sig själv håller jag vid, men extremare lycka än att överlåta detta förtroende i någon annans händer, vän, band eller lag, och se det infrias är svårare att finna. Använd detta lycksökande med måtthet för en dag infrias den inte, en dag sviker du dig själv genom att ha satt din lycka i någonting annat.

Låt oss hoppas att idag inte är en sådan dag.
Låt oss idag med djuriska läten, med sinnesfrånvaro och hjärtat fullt av tro finna denna lycka.
Glory Man U

Eric Fiedler

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0