... Helgens Matcher & Sjuk

Kumla IBK
3-5
Örebro SK IB
Den sena fredagskvällen spelades i den relativt ny "Skogstorpskolan".
Redan 6sec in i matchen
tog Kumla ledningen efter försvarsslarv. Trots Kumlas smakstart verkade inte ÖSKarna bry sig särklit mycket om underläget, utan man kämpade på som vanligt, och inte var det orättvist när matchens lirare för dagen, Simon Alsterlund stänkte in totalt 3mål i matchen. Krafitgt spelövertag för ÖSK större delen av matchen och man van rättvist över Kumlas 91or med segersiffrorna 3-5! All heder åt ÖSKs urstarka och vinnarkåta lagkapten Ismael Hallbäck, som trots sjukdom var vänlig att ställa upp att spela då ÖSK var kort om folk!

Matchens Lirare: Simon Alsterlund
Matchens Heder: Ismael Hallbäck

IssM:s Kommentar:
Trots att vi slöar oss igenom matchen så vinner vi rättvist. Punkt Slut.

IBK Kopparberg
7-9
Örebro SK IB
Lördagsmatchen var lagd i 92-gruppens minsta hall, "Ljusnarsbergshallen", i den lilla orten Kopparberg i Västmanland. En klockren vinst till ÖSK trodde nog de flesta då efter den första perioden stod 1-4 till örebrolagets favör. Efter den andra perioden ledde ÖSK fortfarande med 3-bollar då det inför den avgörande perioden stod 4-7 till Örebro. Efter en riktigt kämpar insats i tredje perioden lyckades
Kopparberg hämta upp till
7-8, och sånär kvittera men dagens målvakt i ÖSK, Adrian
Beger, lyckades på något sätt få upp foten i krysset och hindra bollen från att gå i nät!
Luften gick dock ur Kopparbergspelarna efter 7-9målet...
En hård och fysisk innebandymatch som ÖSK hade övertaget i och senare rättvist kunde vinna. Ösk tuffar på i 92-serien och är obesegrat över 7 matcher, 6Vinster & 1 oavgjord.

Matchens Lirare: Gustav Kroona
Matchens Heder: Kopparbergs Sportslighet Efter Matchen


Eric Fiedler

RSS 2.0